KION Kinderopvang

Voor een kind is de start op de basisschool een grote mijlpaal, net zoals voor de ouders. Om deze start zo goed mogelijk te laten verlopen is het goed om je kind voor te bereiden. In een peutergroep leert je kind spelenderwijs deel uit te maken van een groep, zich te concentreren, te luisteren, na te denken en nog veel meer andere vaardigheden.

Wij hebben een warme overdracht met KION. Dit betekent dat de leerkracht schriftelijk en soms in een gesprek informatie over je kind krijgt, waardoor de overgang van peutergroep naar basisschool zo soepel mogelijk verloopt.

KION biedt bij een aantal peutergroepen ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Peuters ontwikkelen zich op een hoog tempo en het kan altijd gebeuren dat de ontwikkeling op een bepaald gebied wat achterblijft. Met behulp van speciale VVE-methodes kunnen de pedagogisch medewerkers je kind goed begeleiden om de achtergebleven vaardigheid op een leuke manier te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan via www.kion.nl. Wil je meer weten over KION, de VVE-locaties of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met afdeling Klantrelaties via 024 382 26 55 of klantrelaties@kion.nl

 Wist je dat je ook bij KION terecht kunt als je een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of gastouder zoekt? Op www.kion.nl lees je alles over de mogelijkheden.